Du vil elske vores vission

Vi her hos Onlygreen, hjælper med at opfordre danskerne til at tænke logisk – og købe miljøvenligt. Omkring 100.000 havpattedyr og én million fugle lader hvert år, livet på grund af plastforurening i miljøet. Dette er et kæmpe problem, og derfor er det nødvendigt med en omstilling – som får danskerne til at købe service lavet af majs, sukkerrør eller træ. Vi mener alt plastik service burde forbydes.

Hvem er vi?

Professionelle sælgere med miljøet i baghovedet.

Vi er drevet af miljø og bæredygtighed. Vi er et team på 5-6 mennesker, som dagligt prøver på at omstille danskerne til miljøvenlige produkter. Vores vision er derfor at få miljøvenligt service ind i dagligdage, og gøre op med plast service.

Så meget forurener plastik i havene

En ny rapport sætter tal på, hvor meget plastikemballage fylder i verdenshavene - og hvad det har af økonomiske konsekvenser.

EU-enighed om forbud: Slut med plast

Om godt to år er det slut med at drikke sodavand af et plastiksugerør eller spise mad med engangsbestik af plastik, hvis man befinder sig i et EU-land.

Hvis du vil hjælpe miljøet, så køb miljøvenligt!

  • Du har ingen produkter i din kurv

skær ned på plastforbruget med disse 3 tips

– Appen “Beat the microbead” afslører, om der gemmer sig mikroplastik i dine plejeprodukter.

– Gå efter Svanemærkede produkter.

– Syntetisk tøj kan også indeholde mikroplast. Gå i stedet efter naturlige materialer som bomuld, uld eller bambusfibre.