Bio Pose T-shirt 30l hvid 300/85x580mm 26my komposterbar

DKK1,212.50 Inkl. moms

Bærepose i T-shirt format Størrelse: 470 x 580 mm Tykkelse: 26 my Antal: 500 stk. Tryksværten på bæreposen er certificeret fuldstændig biologisk nedbrydelig

Den miljørigtige bærepose er lavet af Mater-Bi®, som er et materiale, der er certificeret komposterbart efter den europæiske norm EN 13432. Mater-Bi® anvendes til at skabe produkter med lignende eller endda bedre egenskaber end traditionel plast. Den store fordel er, at bæreposerne er fuldstændig biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Ved at anvende bæreposer i 100% komposterbart materiale, viser man omverdenen og sine kunder, at man har en grøn profil. Samtidig støtter man en bæredygtig udvikling.

Vi har designet to forskellige størrelser miljøvenlige bæreposer med to forskellige slags tryk. Kontakt os hvis du ønsker en bærepose med dit eget design og logo.

Fakta om bærepose i komposterbart materiale:

Bioposerne er 100% komposterbare
Bioposerne er lavet af det komposterbare materiale Mater-Bi®
Poserne er fuldstændig komposterbare og certificeret i henhold til europæisk standard EN 13432
Tryksværten er fuldstændig biologisk nedbrydelig

Det vil i fremtiden blive mere og mere vigtigt at anvende materialer, der ikke belaster miljøet. Mange virksomheder ser en fordel i at profilere sig med en grøn profil. En af måderne er at anvende miljørigtige poser i stedet for enten plastposer eller OXO-nedbrydeligt plast, som ikke er gode for miljøet.

BioBags bæreposer i 100% komposterbare materialer kan bidrage til virksomheders grønne profil, samtidig med at den aktivt deltager i at forbedre miljøet. Bæreposerne kan med god samvittighed anvendes til alle formål.

SKU: 139888-1 Kategorier: ,